AFC Hermannstadt a remizat în meciul revenirii acasă, disputat cu CFR Cluj, campioana României

A.F.C. Hermannstadt a jucat în această seară primul meci al revenirii acasă, contra echipei CFR Cluj, liderul Ligii I și din acest sezon. Misiunea elevilor lui Neagoe de a-și impresiona cei aproximativ 4000 de sibieni, prezenți de Ziua Națională a României, pe Stadionul Municipal Sibiu, dotat cu o nocturnă nou- nouță și un gazon modern, a fost destul de dificilă și cu toate acestea au reusit o remiză. A fost un duel special, un eveniment sportiv mult așteptat de fanii echipei alb-roșii, însetați de fotbal, întrucât ultimele partide ale formației lui Eugean Neagoe s-au disputat în deplasare, la Tg Mureș sau Pitești. Din partea oaspetilor, Omrani a inscris pentru echipa clujeana si cu toate acestea, Petrisor Petrescu a reusit sa egaleze din penalty in minutul 85 al celei de-a doua reprize.

„Momentan ne dorim să îndreptăm situația clasamentului și ne dorim să obținem puncte importante până la iarnă. Când se vor termina lucrările la stadion, veți observa că vom avea un stadion clasificat cu gradul 4 în UEFA, ceea ce înseamnă că se vor putea juca inclusiv meciuri din Champions League la Sibiu. F.C Hermannstadt va fi o echipă stabilă de Liga 1,  care în viitor se va bate pentru primele șase locuri și nu pentru evitarea retrogradării. Să sperăm că vom face un meci foarte bun, dar să nu uităm că jucăm cu CFR Cluj, campioana României de anul trecut și ocupanta locului întâi și în acest campionat. Cu toate acestea, noi vom lupta foarte mult, vom face față jocului și ne dorim să câștigăm puncte. Eu îmi doresc să câștigăm noi, perioada CFR Cluj a rămas în urmă, sigur  că este încă un club la care țin, dar  în meciurile dintre CFR Cluj și A.F.C. Hermannstatdt țin cu echipa sibiană din toată inima și cu tot sufletul.„, a declarat pentru noi, Iuliu Mușan, președintele Clublui A.F.C. Hermannstadt cu cateva zile înaintea meciului.

A.F.C. Hermannstadt a început în formula Cristiano, Luchian, Viera, Stoica, Oprut, Petrescu, Dâlbea, Dumitriu, Voda, Rusu și Debeljuh.

Ultima vitorie obținută înaintea succesului în fața clujenilor a fost pe 1 septembrie, când au câștigat cu scorul de 2-1 contra Chindiei Târgoviște.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *