Adrian Cîrstean și Alexandru Neacșa și-au prelungit contractele cu Viitorul Șelimbăr

Viitorul Șelimbăr a prelungit contractele jucătorilor Adrian Cîrstean și Alexandru Neacșa pentru încă doi ani de zile. Anunțurile au fost făcute pe pagina de Facebook a clubului sibian de fotbal.

Adrian Cîrstean îmbracă tricoul echipei Viitorul Șelimbăr din vara anului trecut, iar în CV-ul său se regăsesc Voința Sibiu (liga 3, liga 2), Ariesul Turda (liga 3, liga 2), F.C. Olt (liga 2), Metalurgistul Cugir (liga 3) și F.C. Hermannstadt (liga 3, liga 2)

„În viața de zi cu zi este să îi ofer un viitor mai bun fetiței mele!”, aceasta este motivația jucătorului în vârstă de 29 de ani.

Clubul nostru se va baza pe serviciile jucătorului Cîrstean Adrian pentru următoarele două sezoane competiționale! Jucătorul a semnat un nou contract cu Viitorul Șelimbăr!

Alexandru Neacșa, în vârstă de 28 de ani este un alt fotbalist, care a ales să îmbrace în continuare tricoul echipei Viitorul Șelimbăr. Este legitimat la clubul sibian din vara anului 2019, iar până atunci a mai jucat pentru Școala de fotbal Gheorghe Popescu, Prometeu Craiova, Gaz Metal CFR Craiova, Gaz Metan Severin, Corona Brasov, CSU Craiova, Viitorul Constanța, Dinamo Minsk, Gaz Metan Mediaș, FC Hermannstadt, Luceafărul Oradea și Energeticianul.

Avem plăcerea să vă anunțăm faptul că Alexandru Neacșa și-a prelungit contractul cu clubul nostru pentru încă două sezoane competiționale.

„Locul pe care în fiecare zi îl țintesc de când m-am apucat de acest sport, acela de a fi mereu mai bun si peste asteptările tuturor. Îmi place să câștig mereu și în orice, poate asta fiind principala motivație de a fi mereu sus. Privindu-mă pe mine ca și persoană pot spune că sunt un tip sociabil și deschis, amabil și un băiat căruia îi place să ajute mereu.”, este scurta autodescriere a tânărului fotbalist, Alexandru Neacșa.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *