Adrian Bibu: Nu voi accepta ca armă în această campanie atacurile personale

Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Municipiului Sibiu, își dorește o campanie electorală fără atacuri personale, bazată pe respect și corectitudine între candidați. Acesta este și motivul pentru care își îndeamnă votanții pe contul personal de Facebook să fie „mânați doar de decență și respect”.

Redăm integral postarea:

Fac apel la susținătorii mei, să se lase mânați doar de decență și respect

Mi s-a spus că pentru a intra în politică trebuie să “îmi îngroș obrazul”, la fel când mi-am anunțat candidatura. Nu am făcut-o nici atunci, și nu o voi face nici acum.

Eu îmi doresc acel Sibiu “al bunului simț“, și nu văd cum aș putea lupta pentru el prin lipsă de respect și atacuri personale la adresa celorlalți candidați. Pe unii dintre aceștia îi cunosc personal, sau cunosc oamenii care îi susțin, și merită respect pentru munca pe care o depun pentru comunitate.

Aș vrea să reamintesc intenția mea, ca ideile din platforma mea (completată prin consultarea cu sibienii în campania “Fii Primarul Sibiului“) să fie preluate de oricine va ocupa fotoliul de primar în viitor, iar sloganul “Se poate! Împreună.“ să nu rămână doar un slogan, ci conceptul ce stă la baza oricărei administrații corecte.

Nu voi accepta ca armă în această campanie atacurile personale și fac apel la susținătorii mei, cei care își doresc Sibiul pe care mi-l doresc și eu, să se lase mânați doar de decență și respect. Avem un Președinte care a impus decența în politică, și în Sibiu. Să îi urmăm exemplul.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *