Administratorul clădirii în care funcționaează Facultatea de Medicină și Biblioteca Central Universitară, infectat cu COVID-19

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a confirmat, vineri dimineața, un caz de infectare cu SARS-Cov-2 la un angajat al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Este vorba despre administratorul clădirii în care funcționaează Facultatea de Medicină și Biblioteca Central Universitară. Până la acest moment au fost puse în izolare un număr de 8 persoane, contacți de serviciu.

„În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, vă informăm că a fost confirmată pozitiv în urma testării SARS CoV-2 o persoană angajată. Precizăm faptul că este vorba de personal administrativ. Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică, anchetă ce momentan este în derulare. De asemenea precizăm faptul că activitatea procesului de admitere care este în derulare în cadrul universității nu a fost afectată, aceasta desfășurându-se normal.”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *