VIDEO-FOTO: ACCIDENT GRAV la intrare în localitatea Slimnic între două autoturisme și un autocamion

Un accident grav de circulație s-a petrecut cu puțin timp în urmă la intrare în localitatea Slimnic, sensul spre Mediaș. În acest eveniment neplăcut sunt implicate două autoturisme și un autocamion.

Din primele informații neoficiale, pe o porțiune de drum drept urmat de o mică curbă, un autoturism volkswagen a depășit neregulamentar un alt autoturism și l-a acroșat. În urma impactului, mașina a fost proiectată într-un autocamion care venea din sens opus iar impactul a fost extrem de brutal.

 După mai bine de 2 ore de așteptare, traficul a fost reluat pe ambele sensuri

Coloanele de mașini se întind pe aproximativ 10 kilometri 

„Aseară, în jurul orei 23,00, pe DN 14, în localitatea Slimnic, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, un șofer în vârstă de 22 de ani, din Șeica Mare, a efectuat manevra de depășire neregulamentară încălcând marcajul continuu, a intrat în coliziune cu autoturismul depășit, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, Hoghilag, și a fost proiectat în capul tractor al unui ansamblu tir condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 23 de ani din Baia Mare.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorilor autoturismelor și a 3 pasageri din turismul nevinovat, o minoră de 15 ani, o femeie de 42 de ani și un bărbat în vârstă de 43 de ani, toți 3 din Hoghilag. Traficul rutier a fost îngreunat timp de aproximativ 1 oră.” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu

“ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje Smurd și autospeciala de transport victime multiple la un accident rutier între 2 autoturisme la întrarea în localitatea Slimnic. În accident sunt implicate 5 persoane, conștiente, ieșite din autoturisme. S-au solicitat în sprijin 2 ambulanțe SAJ Sibiu. S-au acordat îngrijiri medicale tuturor victimelor policontuzionate și 2 persoane de sex masculin au fost transportate cu autospeciala transport victime multiple, o victimă cu autospeciala Smurd iar celelalte 2 persoane implicate au fost transportate de ambulanțele SAJ la UPU Sibiu.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *