A început campania de promovare a destinațiilor turistice din județul Sibiu pe piețele externe

La început de an, Asociația Județeană de Turism Sibiu (AJTS) promovează, alături demembrii și partenerii săi, mozaicul de atracții al regiunii ce oferă nenumărate motive pentru a o vizita în anul 2020. Destinația Sibiu va promovată în cadrul standului României pe piețele prioritare cucare suntem conectați prin zboruri directe, Austria (Viena, 16-19 ianuarie), Spania (Madrid, 22-26 ianuarie), Germania (ITB Berlin, 04-08 martie).

Prin prezența la târgurile de turism dorim să consolidăm statutul de destinațieculturală dinamică și să ne poziționăm ca regiunea nedescoperită a Europei pentru

experiențe memorabile în natură.

Fiecare participare ne oferă oportunitatea de apromova Întâlnirea europeană a drumeților de la Sibiu, EURORANDO 2021, cel maiimportant eveniment de drumeție, cultură și natură organizat o dată la cinci ani într-oregiune din Europa. În această primăvară, regiunea și destinațiile sale pentru ecoturism, ColineleTransilvaniei și Mărginimea Sibiului, sunt promovate prin intermediul campanieiDescoperă Eco-Romania la târgurile de turism de la Amsterdam (10-11 ianuarie) și Londra (30 ianuarie-2 februarie). Situl UNESCO Biertan este imaginea simbol acampaniei derulată pe piața olandeză pentru a promova peisaje culturale superbe cubiserici-cetate din Transilvania.

Anul trecut, județul Sibiu a fost a treia destinație de călătorie din România aleasă deturiștii străini, având ca motivații noi de călătorie explorarea rădăcinilor culturale, istoria recentă, interacțiunea autentică cu localnici, mișcare în natură, naturasălbatică și interesul pentru mediul înconjurător. Participarea la târgurile de turism este posibilă cu sprijinul financiar din partea Consiliului Județean Sibiu și a Primăriei Municipiului Sibiu.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *