A făcut accident în timp ce a condus băut și fără permis de conducere

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 23,20, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea o autoutilitară pe Calea Turnișorului, un sibian în vârstă de 31 de ani a virat stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Din verificările efectuate de către polițiștii rutieri s-a stabilit faptul că sibianul nu deține dreptul de a conduce. Mai mult decât atât, la testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a rezultat o concentrație de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu această ocazie, s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Alt șofer prins de către polițiștii sibieni băut la volan

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 23,30, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ocnei de către un localnic în vârstă de 41 de ani.

În urma testării alcoolscopice a șoferului, a rezultat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *