A făcut accident cu o mașină neînmatriculată și a fugit de la locul faptei

Un autoturism a intrat în coliziune cu un autovehicul staționat pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu. Imediat după producerea accidentului atât șoferul cât și pasagerul au părăsit locul accidentului, pasagerul însă a revenit la scurt timp sesizând accidentul și solicitând ambulanță. Polițiștii rutieri sunt la fața locului pentru efectuarea de cercetări, iar în paralel sunt derulate activități specifice pentru identificarea și depistarea conducătorului auto. Autoturismul implicat în accident este neînmatriculat.

„În urmă cu puțin timp, polițiștii rutieri au stabilit identitatea conducătorului auto implicat în accidentul din mun. Sibiu, de pe strada Ștefan cel Mare. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Cașolț, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni, respectiv:

  • conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere
  • conducerea unui autoturism neînmatriculat 
  • părăsirea locului accidentului 
  • vătămare corporală

„SAJ SIBIU a trimis de urgență un echipaj de tip C la un accident rutier pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu la ieșire din oras. Au rezultat două victime ,una cu traumatism toracic care a fost și transportată la UPU Sibiu și a doua victimă , șoferul, probabil cu traumatism cranio facial nu a fost găsită la locul accidentului ,el părăsind locul până la sosirea echipajului. ” a declarat Crinu Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *