A.F.C. Hermannstadt face precizări privind datoriile față de foștii jucători

Reprezentanții Clubului A.F.C. Hermannstadt au reacționat printr-o postare pe Facebook privind acuzațiile făcute în mass media de către foștii jucători. Aceștia susținereau că mai au de primit bani din perioada în care erau legitimați în cadrul clubului sibian.

Ne simțițim datori să (re)venim cu precizări importante cu privire la unele articole apărute astăzi în presă în legătură cu AFC Hermannstadt. În articolele respective este vorba despre posibile datorii pe care clubul nostru le-ar avea față de câțiva fotbaliști legitimați în sezonul trecut (2018-2019).

În primul rând, acești jucători au fost aduși la echipă de către vechea conducere. Din păcate, jucătorii respectivi nu au dat randament, iar în momentul reorganizării am fost nevoiți să renunțăm la serviciile lor. În vederea îndeplinirii tuturor condițiilor de licențiere, conducerea actuală a #FCH a luat toate măsurile necesare achitării datoriilor rămase din sezonul trecut, în cuantum de aproximativ 1.000.000 euro, inclusiv salariile jucătorilor care nu mai fac parte din lotul actual.

Ne vedem în continuare de treabă și asigurăm pe toți suporterii noștri că #totulvafibine!

Foto: Facebook A.F.C. Hermannstadt

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *