A.F.C.Hermannstadt a reușit cea de-a treia victorie în deplasare

A.F.C.Hermannstadt a reușit aseară cea de-a treia victorie în deplasare, din acest Play-Out, în fața celor de la Academica Clinceni, cu scorul de 0-2. Pentru FCH au marcat Jo Santos, min 34, din centrarea lui Tiago Almeida și ,,veteranul” Răzvan Dâlbea, min. 61, după un assist al aceluiași Jo Santos, declarat omul meciului la finalul partidei. A.F.C.Hermannstadt continuă astfel seria de rezultate pozitive, cu cinci victorii și un rezultat de egalitate în ultimele 6 confruntări din Liga 1. În deplasarea de la Clinceni, antrenorul principal, Ruben Albes, a început cu următoarea formula: Cristiano – Vodă, Viera(cpt), Stoica, Opruț – Pires, Dâlbea – Caiado, Yazalde, Jo Santos – Debeljuh. Pe parcursul partidei au mai intrat Rimane, Bușu, Luchin, Tiago și Petrescu. Potrivit statisticilor oficiale, A.F.C. Hermannstadt a avut posesia mingii timp de 61% din meci, timp în care elevii lui Ruben Albes și-au creat 7 ocazii clare de gol și au trimis mingea de 4 ori pe spațiul porții.

,,A fost o partidă cu adevărat dificilă. Noi veneam după o partidă, de asemenea, dificilă contra celor de la Viitorul, care este o echipă agasantă în teren. În plus, a fost foarte cald. Trebuie spus faptul că Academica a ajuns pe locul doi în clasament pentru că se apără bine și este o echipă bine organizată. Cred că noi devenim mai buni de la meci la meci. Mai presus de orice, cred că avantajul nostrum pleacă de la inserția cu mentalitatea de învingători pe care o avem acum. Asta ne-a permis să câștigăm și acest meci, cum am făcut-o și în altele. ”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

Cu cele trei puncte obținute cu Clinceni, A.F.C.Hermannstadt a urcat pe locul doi în clasamentul Play-Out-ului Ligii I, având 34 de puncte, dar și două restanțe de disputat cu Dinamo București. Potrivit programului din acest moment, prezentat pe siteul lpf.ro, următoarea confruntare pentru A.F.C.Hermannstadt va fi pe teren propriu, contra celor de la Politehnica Iași.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *