704.560, suma investită de Primăria Sibiu pentru dispozitive și gel dezinfectant, ce vor fi montate în scările blocurilor

Primăria Sibiu s-a conformat Ordonanței Militară Nr. 4 din 29 martie 2020 care prevede obligația  de a monta dispozitive cu soluții dezinfectante la intrarea în scările de bloc. Costurile achiziției vor fi suportate din bugetul local al Sibiului.

Pentru a realiza achiziția, Serviciul Salubrizare a solicitat oferte din partea a 22 de firme pentru a căuta cel mai mic preț de pe piață, în contextul creșterii spectaculoase a prețurilor la dezinfectanți și materiale de protecție după emiterea Ordonanței Militare. Din ofertele primite s-au selectat și s-a emis comandă pentru următoarele: 

  • 3.000 de dispozitive pentru gel igienizant, dotate cu clapetă, cu o capacitate de 600 de ml fiecare, valoarea totală a achiziției fiind de 438.000 de lei, incluzând și montajul acestora la intrarea în scările de bloc. 

 

  • 4.000 de litri de gel igienizant pentru mâini, valoarea totală a achiziției ridicându-se la 266.560 lei. 

Termenul de livrare a dispozitivelor este de 7 zile de la emiterea comenzii, iar gelul igienizant va fi livrat eșalonat, prima cantitate urmând să fie predată Primăriei în termen de 2 zile. 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *