70 de tineri din județul Sibiu participă la a noua ediție a Taberei de Înot de la Vlăhița

Uniunea Tineretului Democrat Maghiar Mediaș organizează a noua ediție a Taberei de Înot la Vlăhița, în perioada 21-27 iulie 2019, în cadrul proiectului Europa Minorităților.

Acțiunea este organizată la Campingul Napsugár din Vlăhița, numărul tinerilor participanți din județul Sibiu fiind de 70,  cei interesați având ocazia să se înscrie până în 15 iunie.

Scopul acestei tabere este acela de a oferi tinerilor șansa să petreacă o săptămână din vacanța de vară într-un mod util și plăcut.

Anul acesta organizatorii pun accent pe teme legate de gastronomie și vor aborda inclusiv teme despre diferitele forme de minoritate. O să fie invitați care vor ține discursuri, prelegeri, prezentări și demonstrații legate de temele taberei din acest an.

Pe lângă toate acestea, participanților le-au fost pregătite și diverse activități, cum ar fi înotul nocturn, activități de grup, foc de tabără, proiecție de filme, seară de karaoke, teatru de improvizație și câteva surprize.

„Implementăm prezentul proiect prin metodele specifice educației non-formale, punând ca de fiecare dată accent pe voluntariat. Echipa noastră s-a pregătit pentru organizarea taberei încă de la începutul anului prin activități premergătoare, organizatorice, atragere de fonduri, proiecte depuse pentru finanțare nerambursabilă pentru a minimiza cheltuielile participanților cu tabăra. Asigurăm transportul, cazarea, masa, premiile, speakeri/treaneri și multe altele surprize pentru cei 70 de participanți pe parcursul unei săptămâni”, a declarat Balázs Botond, din partea organizatorilor.

Tinerii participanți provin din localitățile județului Sibiu: Mediaș, Sibiu, Copșa Mică, Blăjel, Valea Viilor, Șelimbăr.

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *