7 persoane, implicate într-un accident rutier în localitatea Săliște

ISU Sibiu intervine cu trei echipaje SMURD, în colaborare cu un echipaj SAJ, pe raza localității Săliște, urmare a producerii unui accident rutier. În accident au fost implicate 7 persoane.

„În acest moment, la fața locului, sunt evaluate persoanele implicate. La prima evaluare, 3 dintre victime prezintă fracturi și politraumatisme, iar celelalte 4 doar escoriații. Revenim cu detalii.”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

În zona Săliște, un motociclist care circula pe breteaua de acces dinspre A1 a pătruns în intersecția cu DN 1 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul național spre Alba. Pe motocicletă se aflau 2 ocupanți, 2 bărbați, iar în autoturism se aflau 5 persoane.

„Motociclistul, pasagerul de pe motocicletă și o pasageră din autoturism primesc îngrijiri medicale. Cercetarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul este în desfășurare, traficul este îngreunat, se circulă în ambele direcții, pe căte o bandă a sensului Alba – Sibiu.”, potrivit reprezentanților IPJ Sibiu.

SAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip B la un accident rutier produs între un motociclist și un autoturism în apropiere de localitatea Săliște.

„Din primele date sunt implicate 7 persoane, cinci în autoturism și doi pe motocicletă. Echipajul SAJ transportă la UPU o femeie de 55 ani care prezintă un traumatism toracic și mai multe excoriații faciale. Echipajele ISU acordă asistență medicală celorlalte victime.”, spune SAJ Sibiu.

 

 

Social Media:

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *