4 victime cu vârste între 27 și 35 ani într-un accident rutier în apropiere de Scoreiu

SAJ Sibiu a trimis de urgenta doua echipaje de tip B 2 la un accident rutier pe DN 1, km. 267+600, in apropierea intersectiei sens giratoriu cu DN 7C, intre Scoreiu si Arpasu de Jos.

„Un avrigean in varsta de 30 de ani, la volanul unui autoturism condus spre Sibiu, se angajeaza in efectuarea unei depasiri neregulamentare, patrunde pe contrasens si intra in coliziune cu un turism condus reg din sens opus de catre un brasovean in varsta de 35 de ani.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

In urma producerii evenimentului, soferul nevinovat a suferit leziuni usoare si a fost transportat la spital constient. Accidentul s-a produs in zona de actiune a indicatorului Depasire interzisa.

„Echipajele au asistat 4 victime cu vârste de 27,30,32 35 ani dar doar una a fost transportata la spital. Un bărbat de 32 ani a prezentat un TCC acut inchis si multiple excoriatii a fost transportat la spital în stare stabila. Ceilalți accidentați au refuzat transportul la spital ei fiind in stare buna, cu leziuni usoare.”, transmit reprezentantii SAJ Sibiu.

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *