FOTO | 4 persoane rănite într-un accident auto produs în intersecția strada Șoima cu bulevardul Victoriei

Două autospeciale SMURD și două echipaje SAJ intervin la un accident rutier produs în intersecția strada Șoima cu bulevardul Victoriei. Din primele informații sunt implicate patru persoane, conștiente, neincarcerate. Intervenția se află în dinamică.

„SAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip B la un accident rutier produs pe b-dul Victoriei Din primele informații sunt patru victime, constiente. Așteptam noi informații. Intervin si forte ISU cu două autospeciale.”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

Din primele cercetări se pare ca accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate auto, fiind două mașini implicate.

„Șoferul auto care circula pe bulevardul Victoriei are 30 de ani, iar pasagerul, o femeie de 63 de ani sunt ambii din municipiul Sibiu. Șoferul care circula pe strada Soima (20 de ani, Hașag) a Pătruns pe bulevardul Victoriei fără a se asigura și fără a acorda prioritate auto. In masina cu acesta mai era un tânăr de 19 ani. Toate cele 4 persoane sunt ranite. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și efectuează cercetări. Se circulă pe o singură bandă.”, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Social Media:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *