Specialiștii NATO în tehnologia sistemelor informatice s-au reunit la Sibiu

page74-1000-full

Ceea de-a 40-a reuniune a responsabililor panelului NATO pentru Tehnologia Sistemelor Informatice se desfășoară la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, în perioada 9-13 octombrie 2017.

Subprefectul județului Sibiu, Horațiu Marin, a participat la deschiderea oficială a sesiunii de lucru a celei de-a 40-a reuniuni a responsabililor panelului NATO pentru Tehnologia Sistemelor Informatice. Acest eveniment special și extrem de important al Organizației NATO pentru Știință și Tehnologie se desfășoară la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, în perioada 9-13 octombrie 2017. Misiunea  Organizaţiei NATO pentru Ştiinţă şi Tehnologie este extrem de importantă în îndeplinirea nevoilor militare ale Alianţei Nord-Atlantice, în menţinerea supremaţiei tehnologice şi asigurarea consilierii pentru factorii de decizie din NATO. De aceea, sesiunile profesionale de lucru sunt esențiale pentru informările reciproce și schimburile de idei între specialiștii militari și civili din țările aliate. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress | Designed by: SEO Consultant | Thanks to los angeles seo, seo jobs and denver colorado