Mai mulți cetățeni ai satului Retiș sunt nemulțumiți de investitorul german venit în localitate

Retiș (1)

Locuitorii satului Retiș, din comuna sibiană Brădeni, reclamă investitorul venit în localitate, pentru că încalcă proprietățile și lucrează după bunul plac, fără a fi tras la răspundere de autorități.

Mai mulți cetățeni ai satului Retiș și-au exprimat nemulțumirea față de investitorul venit în localitate, datorită modului în care lucrează acesta. Ei susțin că le-au fost încălcate în mai multe rânduri proprietățile de către utilajele care lucrează pentru acesta și că aceste utilaje nu sunt curățate atunci când ies din câmp, în urma lor rămânând lungi urme de noroi în localitate. Tot ei susțin că s-a construit o casă și un cântar, fără autorizații și documente, iar autoritățile locale nu au tras la răspundere societatea, deși au fost înștiințate de către localnici. Ei cer ca organele de control să vină în localitate pentru a le asculta reclamațiile, deoarece până în momentul de față s-a încercat în mai multe rânduri contactarea investitorului, însă fără nici o reușită. 

13 raspunsuri la Mai mulți cetățeni ai satului Retiș sunt nemulțumiți de investitorul german venit în localitate

 1. darius says:

  Ce material mai e si asta? Cetatenii sunt neultumiti….Pai toata Romania e numultumita.

 2. nemtii says:

  De ce nu si-au lucrat ei pamântul? De ce l-au dat la alții sa il lucreze? Aici e ca in povesteea cu trasul la caruta, daca trage de ce trage, daca nu trage – de ce nu trage.

 3. bradeni sat fara stapan says:

  Ar trebui sa scrieti si de faptul ca oamenii au fost prostiti cu contractele de arenda si ca ei au stiut una si cand au semnat au semnat alta. Interesațivă!

 4. sandru says:

  O sa fiti tras la raspundere pentru fiecare cuvant din acest material. O tot dati cu cetatatenii, unde sunt argumentele si dovezile? Asta se numeste DEFAIMARE iar cei ce o fac vor fi trasi la raspundere.

 5. uca says:

  Peste tot e la fel cand vine vorba de strainiii care ne lucreaza pamantul. Unde e legea aia care spune ca pamantul poate fi cumparat doar de romani? Cand o sa invatam sa ne pastram pamanturile pentru care strabunicii nostrii si-au dat veata. Ne credem mai destepti decat strainiii dar tot ei ne conduc. Cant de isteti mai suntem daca am vandut tot si suntem sclavi in tara noastra???

 6. manole says:

  Retisul e sat parasit, nu mai sunt decat batrani si vaduve. Ce o tot dati cu comunitatea si cetatenii ca si cand ar fi un grup de oameni. Ei nu se pot vedea intre ei, cum sa iL poata vedea pe STAPAN?

 7. Cris says:

  Am ajuns sclavi pe propriul nost pamant exact cum sunt versurile din imnul national. Nu numai in Retis e treaba asta, de ce nu scrieti si de Marpod, Nocrich, Altana, Ighis, Apos…..

 8. robert says:

  De ce a-ti sters comentariile de dinainte? Nu va convine adevarul, domnilor ziaristi?

 9. Marius L. says:

  Am observat ca multi comenteaza fara sa stie situatia, cred ca Nicu S. si Cornel Cornel au dreptate. Mai avem putin si ne vindem cu totul.

 10. Nicu S. says:

  Am dreptate dar mi-au sters comentariile. Ma gandeam ca avem dreptul la libera opinie, dar vad ca suntem in continuare cenzurati….

 11. nemultumitu says:

  Cetatenii sunt nemultumiti dar nu iau atitudine. De ce nu merg la primarie sa faca prostest, de ce nu cheama televiziunea sau alte lucruri care sa sesizeze autoritatile. Se tot plang. Asa s-au invatat romanii!

 12. redactia says:

  Unele comentarii au fost sterse deoarece nu respectau limita de caractere. Comentariile cu peste 100 de cuvinte vor fi sterse automat. Ne cerem scuze dar spatiu de memorie nu ne permite acest lucru.

 13. Sasii si Ardelenii says:

  De unde stiu cetatenii ca s-a construit fara documente?? Nu cumva sunt cativa FOSTI ANGAJATI care nu si-au vazut de treaba si acum incearca sa dreaga busuiocul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress | Designed by: SEO Consultant | Thanks to los angeles seo, seo jobs and denver colorado