Echipamente noi și performante pentru două secții ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

echo-vivid-s5bun

Unitatea de Primiri Urgențe și Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean Sibiu, au fost dotate de Ministerul Sănătății cu echipamente medicale noi destinate monitorizării și transportului bolnavilor.

Cele două secții au primit ca și dotări aparate de monitorizare cardiovasculară și monitorizare neurologică avansată, saltele speciale și tărgi pentru transportarea pacienților, toate achiziționate prin programul Reforma Sectorului Sanitar – Îmbunătățirea Calității și Eficienței Sistemului Sanitar, derulat de către Ministerul Sănătății prin Unitatea de Management a Proiectelor (UMP) și finanțat prin Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD). “Ne bucurăm că UPU Sibiu se află, alături de alte unități din țară, pe lista ministerului pentru redotare, acesta fiind un proces continuu, extrem de necesar pentru derularea unui act medical de calitate. Prin dotarea cu echipamente noi, de calitate, crește atât nivelul condițiilor de lucru pentru personalul medical cât și eficiența tratamentelor și gradul de satisfacție a pacienților care ajung în secția noastră”, declară Dr. Roșca Constantin, medic șef UPU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress | Designed by: SEO Consultant | Thanks to los angeles seo, seo jobs and denver colorado