Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite de Primăria Axente Sever

comuna Axente Sever

Primăria și Consiliul Local al comunei Axente Sever, au sărbătorit printr-un eveniment special, cetățenii comunei care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

„Este o onoare pentru mine sa pot să-i felicit pe cei care  au știut să-și construiască atât de trainic căsniciile aici, în Axente Sever. Fiecare cuplu este un model  pentru comuna noastră , pentru toți cei din comunitate, și ne-am dorit să demonstrăm asta printr-un eveniment special” a transmis primarul comunei Axente Sever, Marius Grecu. Cuplurile au  primit din partea autorității locale câte o diplomă și câte o atenție financiară și au fost invitate să se bucure de un program special la Căminul Cultural. Evenimentul este la a treia ediție  și a fost onorat ca de fiecare data de prezenta familiilor celor sărbatoriți, de copiii, nepoții sau strănepoții lor. În Axente Sever 16 cupluri au împlinit anul acesta 50 de ani de căsnicie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress | Designed by: SEO Consultant | Thanks to los angeles seo, seo jobs and denver colorado