Aproape o mie de oameni au alergat la Semimaratonul Sibiu 2015

semimaraton Sibiu

Aproape 1000 de oameni de toate vârstele au participat la ediţia 2015 a Semimaratonului Sibiu, organizată de către Fundaţia Comunitară Sibiu.

Banii strânşi pentru proiectele participante au atins suma de 200.000 de lei. “Traficul a fost ok. Nu am avut probleme. Nu prea am informaţii acum, dar cei care au venit în Piaţă, ne-au transmis că totul a fost în regulă. Poliţia s-a comportat, de altfel, exemplar. Au fost însă şi oameni care au ieşit cu maşinile, dar au fost înţelegători. Asta mă bucură foarte mult. A fost un succes în ceea ce priveşte alergarea, cât şi în ceea ce priveşte cauzele. Am înţeles că s-a strâns undeva la 200.000 lei. Ceea ce e incredibil” au declarat organizatorii. Proiectul Asociaţiei Baby Care, “Dăm iar startul la viaţă” a fost unul dintre cele mai populare proiecte ale evenimentului, pentru că îşi propune să achiziţioneze dotări pentru Secţia Terapie Intensivă a Maternităţii Sibiu. Alte proiecte au vizat programe de educaţie non-formală pentru tineri, crea­­rea unor spaţii de joacă pentru copii, dotarea cu echi­pamente de salvare din avalan­şă, achiziţionarea unui panou interactiv cu sunete şi lumini pentru copiii cu dizabi­lităţi, construirea unui adăpost pentru căţeii abandonaţi şi multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by WordPress | Designed by: SEO Consultant | Thanks to los angeles seo, seo jobs and denver colorado